Δημιουργούμε μαζί

Η χαρά της δημιουργίας από εμάς για εσάς !

Βρισκόμαστε στην εποχή, όπου τα ερεθίσματα που δεχόμαστε είναι άπειρα και όλα τα προϊόντα είναι σε πληθώρα γύρω μας! Ότι ζητήσουμε το έχουμε μπροστά μας σε ένα λεπτό. Δεν θα το ονομάσω πληρότητα, διότι έχουμε ανενεργά πολλά συναισθήματα. Είναι η εποχή λοιπόν, όπου όλοι έχουμε σκλαβώσει τον αυθορμητισμό μας και αυτό ισχύει για κάθε ηλικία. Το αποτέλεσμα αυτού; οι ιδέες μας, η φαντασία μας και η δημιουργικότητα μας, έχουνε στερέψει και έχουμε χάσει την έξαρση που μας δημιουργούν κατά την διάρκεια τους και την ικανοποίηση που μας δίνουν στο τέλος, είτε υλοποιηθούν, είτε απλά ειπωθούν.

Ελάτε να δώσουμε μαζί μορφή στην βάπτιση, στον γάμο, στα δώρα και σε προσωπικά είδη καθημερινής χρήσης!! Με μεράκι και αγάπη λοιπόν, από την πρώτη μέρα είμαστε εδώ για εσάς, να μας καταθέσετε την ιδέα σας και με πολλή φαντασία, να δημιουργήσουμε το καλύτερο για τον εαυτό σας, τα παιδιά σας και για όποιον αγαπάτε και θέλετε να του προσφέρετε κάτι μοναδικό, με ελπίδα να τα καταφέρνουμε!!

Εκτός από την βάπτιση, η οποία είχε και έχει μεγάλη γκάμα σε έτοιμα είδη, αλλά σας ετοιμάζουμε και χειροποίητα πακέτα (εδώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας, την ευκαιρία για εξέλιξη και ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ σε κάθε παράδοση), πλέον υπάρχει η επιλογή να κάνουμε πολλά ακόμα πράγματα, αποτυπώνοντας την ιδέα σας και τυπώνοντας την σε πολλά είδη. Θα αναφέρω λίγα από αυτά: βαπτιστικό πακέτο, προίκα μωρού, βρεφικά φορμάκια, προίκα μωρού, μακό, φούτερ, κούπες, κρεμαστά λαιμού, πορτοφολάκια, τσάντες, ρολόγια τοίχου, πασχαλινές λαμπάδες και αμέτρητα ακόμα είδη. ( https://www.uraniotoxo.gr/c/xeiropoihtes-dhmioyrgies/ ) ( https://www.uraniotoxo.gr/c/eidh-proikos/ ).

Αφού βρείτε το θέμα που θέλετε για εσάς ή το αγαπημένο σας πρόσωπο, επικοινωνήστε μαζί μας γραπτά ή τηλεφωνικά για να σας βοηθήσουμε.